0

Motorhavari 5 måneder etter kjøp

spurt 2016-10-28 08:11:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Vi kjøpte en Toyota Avensis 2004 modell for 5 måneder siden. De siste dagene har det tikket i motoren, og etter å ha forhørt oss med fagfolk mente de at det var ventiltikking. Igår derimot kjørte vi på motorveien og plutselig begynte det å banke og hamre under panseret, bilen gikk i rykk og napp og det hørtes ut som det skrapet i motoren. Måtte bare komme oss av motorveien. Bilen står nå i en annen by. Den har gått ca. 253 000, men i forhold til å være en Toyota skal jo ikke det være så ille. Og den skal vel holde i mer enn 5 måneder? Kjøpte den hos bruktbilforhandler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-28 12:45:40 +0200

Huff og huff - kjedelige greier.

På en 12 år gamme bil som har gått over 250.000 kan alt skje. Også på en Toyota, selv om det nok skjer noe sjeldnere på disse. Uten at det hjelper deg nå...

Det er også vanskelig for en bruktbilforhandler å forutsi hva som kan skje med en såpass gammel bil. Selv om jeg forstår at dette er surt og frustrerende for deg så er det vanskelig å stille de ansvarlige for dette. I alle fall om de ikke har holdt tilbake noen opplysninger, eller på annen måte har "lurt" deg.

Det som kanskje kan redde deg her er om du har noen bruktbil-garanti har. Det skal i så fall stå i kontrakten. Men det er sjelden man gir lange garantier på såpass gamle biler, men sjekk det opp.

Håper at dette løser seg på en god måte - tross alt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar