0

Renault Espace

spurt 2016-10-25 11:41:01 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har nettopp kommet hjem fra Spania, og der hadde vi en flunkende ny Renault Espace som leie bil. Hvorfor er ikke den å finne i Norge? den var en glimrende familiebil! Lett å kjøre og med masse komfort.

mvh

Jan eriksen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-26 22:24:38 +0100

Tja...fordi Renault har vært noe uheldig i det norske markedet. Dels er dette en følge av dårlig kvalitet gjennom flere år på de (få) modellene man tok inn, dels på grunn av at man nok gjorde et strategisk dårlig valg ved å etablere et samarbeid med Volvo Norge. Verken Volvo Norge eller forhandlernettet gjorde den jobben en merkevare som Renault fortjener. At Motorforum har overtatt ballen, kan gi en utvikling i riktig retning over tid, men der er man ikke riktig ennå. Med en forsvinnende liten markedsandel må man naturlig nok, begrense utvalget om man i det hele tatt skal være i nærheten av å tjene penger. At Renault, Nissan og Mitsibushi etterhvert blir en stor og lykkelig familie, skal vi ikke se bort fra at det kan gi bedre kår for Renault i Norge, men det er lettere å miste markedsandeler enn å vinne dem tilbake.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger