0

sommer og vinter dekk med felg. 4år. gamle.

spurt 2016-10-20 19:40:45 +0100

anonym bruker

Anonym

Har fått tilbud på sommer dekk med felg på dimensjon 1958014 og vinter dekk med felg på dimensjon 1958514. Han sier de er ca. 4år gamle men har ligget tørt og fint ikke brukt på 3 år. nesten som nye.

Er det bruke disse på min Mitsubishi l 300? Er det fornuftig å kjøpe dem når de er 4 år?

Mvh Tore

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-29 21:10:51 +0100

Tørrt og MØRKT skal være lurt...sier de som selger dekk...Ellers leste jeg en artikkel for ikke lenge siden, der en dekkmann mente dekk som var lagret slik, meget vel kunne brukes etter mange, mange år. Mange anfører tallet "5" som et skjæringspunkt, for min del ville jeg nok lagt mer vekt på å vurdere dekkene jeg hadde foran meg, enn datostemplingen...produksjonsår mv er preget på siden av dekket. Ha også i bakhodet at det er forskjell på dekkmerkene..."merkevare" er best, også etter X år.

Det er ikke så komplisert som det kan høres ut...det viktigste er at de ikke er knallharde. Du kjenner lett forskjell på de dekkene du har på bilen nå...og eventuelt knallharde dekk. Er du usikker, lån med et av hver og ta en tur innom en forhandler. Alternativet er å prøve dem på bilen...harde dekk har dårlig grep. Det merker du...bokstavelig talt...sørg for å prøve en forsiktig oppbremsning på våt vei. Ellers regner jeg med at prisen er i trakten av gibortpris...dekk som presumptivt har begrenset levetid, bør ikke være dyre...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar