0

GTI eller GTE?

spurt 2016-10-16 14:26:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Sjef!

Jeg planlegger å bytte ut min nåværende SUV med en mindre bil da jeg har flyttet til Oslo Sentrum og parkering er et problem med for stor bil. Dessuten er det bare meg, bikkja og litt sportsutstyr, så liten og kjapp er tingen.

Selv om det kanskje ikke er verdens minste bil så vurderer jeg en Golf, men det må være en GTI eller kanskje en GTE?? Jeg får ikke ladet den..

1)Hva vil lønne seg med tanke på daglige drivstoffurgifter, fremtidige avgifter i form av årsavgift/bompenger etc og verdireduksjon? 2) Jeg regner med at GTI'en er mer sportslig å kjøre? Hvilken synes du er best? Hva ville du anbefalt? 3) Er det noen andre biler jeg burde vurdere? 3dørs mini Cooper S/Polo/Fiesta ST?

Du ruler! :-)

Mvh Bjørn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-17 12:26:26 +0100

Det er jo lett å si GTI. Tøff, rask, sporty og dyr. Med tanke på pris er jo GTE faktisk et bedre og langt vanligere valg i den grad det betyr noe... Dessuten er den mer politisk korrekt.

Synd at du ikke får ladet den så klart. Da mister den mye av sin (miljøvennlig) misjon. Men bilen går jo bra allikevel og byr på raust med hestekrefter og utstyr i forhold til prisen.

Den vil nok trolig også holde seg bedre i pris enn en GTI.

Både Mini Cooper og særlig Cooper S er morsomt. Det samme er Fiesta ST- den er både tøff og morsom, men du merker at den er litt mer "småbil" i forhold til en Golf. Glem Polo...

Jeg synes definitivt GTI er den tøffeste og morsomste, det gjør meg nesten litt vondt og si det, men en GTE er nok det smarteste kjøpet...

Lykke til med bilvalget! :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar