0

Sliter med at glødelampa på Jaguaren min blinker, er du kjent med dette problemet?

spurt 2016-10-14 09:31:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Har en Jaguar x-type 2003 modell, som jeg nå ikke får start på. Tidligere har glødetrådlampa startet å blinke under kjøring og da har bilen mistet motorkraft. (liten respons på gasspedalen). Dette har vanligvis løst seg ved å stoppe bilen og starte den igjen.

Når jeg nå gløder bilen (vrir om tenningen litt men ikke helt) og glødelampen slutter å lyse, begynner den å blinke i stede for å skru seg helt av. Hvis jeg da prøver å starte bilen oppnår jeg kun å file på startmotoren. Prøvde kun to ganger før jeg ga opp og tok bussen.

Jaguar x-type er som kjent en ford mondeo med kattekostyme og dette er et vanlig fordproblem har jeg skjønt. Temperaturen begynner å krype nedover på gradestokken og er ved frysepunktet om natten.

Hadde vært kjekt å vite hva du har å si om saken og om du vet om noen enkele ting jeg kan prøve som kanskje kan utbedre problemet.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-14 13:13:15 +0200

Heisann! Jeg tipper at feilen ligger i dysene dine her. Har du forsøkt å slette feilkoder, og evt. fått et verksted til å oppdatere? Ofte hjelper det. Om ikke må nok dysene byttes er jeg redd.

Det kan også være kamaksel-føleren eller feil på gøldeanlgget. Men jeg tipper altså på dyse-teorien.

Du bør få sjekket dette ut på ett verksted for å være sikker.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar