0

Range Rover 2006 Supercharged KM:136 000

spurt 2016-10-10 12:29:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Vurderer å kjøpe en Range Rover 2006 mod, supercharged, den har gått ca 136 000 km. Ser at dere i en tidligere test anbefaler V6 motoren med 177 Hk hvis man skal kjøpe en brukt Range Rover på denne alderen. Hvis man ser bort fra miljøhensyn, er det da fortsatt den motoren dere mener er det beste/sikreste kjøpet? Har jo alltid hørt at Range Rover generelt må på verksted hele tiden, at driftsikkerheten er dårlig på disse bilene. Er dette en myte eller stemmer det? Har i dag en Toyota Landcruiser 90 som har gått langt og som jeg er veldig fornøyd med. Kan man gjøre gode kjøp av Range Rovere fra 2005-2007? Og hvilket motoralternativ mener du er best, sett bort fra utslippshensyn? Mvh Knut H

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-10 20:51:55 +0200

Nei, det er defnitivt ingen myte at Range Rover er en bil som gjør at folka på verkstedet gliser fra øre til øre når en Range Rover dukker opp i nabolaget. Du bør være en svært dyktig mekaniker sjæl for å ha en Range Rover, om det er økt komfort som frister, kjøp deg en konvensjonell personbil til "komfortkjøring" og behold Landcruiseren. Liker forøvrig prioriteringene dine, en god motor er viktigere enn dilldall som utslipp.

Ellers har jeg sett at Benny har mange kloke tanker om Range Rover, som kan skille klinten fra hveten og anbefale den "minst vonde" er det Benny :-) Har sansen for stilen hans, passe blanding av fag og humør!

Sjekk gjerne Rover-fora på nett også, men pass på, mange ihuga Rover-tilhengere har en tendens til å bagatelisere problemer som for de fleste av oss ville medført personlig ruin og behov for psykolog :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar