0

Er VW polo -10 mod generelt en dårlig bil

spurt 2016-10-09 14:13:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Har et Polo problen jeg ikke helt klarer å legge bak meg, men hvis du kan svare meg litt klokere enn både Møller lokalt og importør sentrale har klart, så kanskje jeg kan klare å komme over det. Saken er den at rundt påsketider i år sluttet servoen på min skjønne lille polo å virke. Jeg kontaktet verksted og fikk bekreftet mine bange anelser. Vell, dette måtte jeg ta med Møller for de var kun de som leverte den typen servopumpe som var montert i den bilen. ( Jeg forlangte å få utlevert den ødelagte) Så langt så greit, men korrespondansen jeg hadde med Møller lokalt og sentralt er jeg fortsatt lite fornøyd med, fordi:-er det mye forlangt å forvente at servoen skal vare litt lenger enn vel 60 000 og en annen ting opp i dette, hva om den hadde sviktet på glatten, for henger ikke dette sammen med ESP-en? Ingen ting av dette ville de diskutere med meg. Jeg er ikke bare et "dumt" kvinnfolk, jeg har litt peiling på bil og etter at servoen koblet ut fikk jeg også en del erfaring i kjøring uten servo og det er derfor jeg stiller spørsmål om driftssikkerheten på dette vinterstid. Det gjør jo ikke saken bedre at hele moroa kostet meg 20 000. Kort summert så var alle svarene jeg fikk, " synd for deg, alle kan være uheldige og dessuten har garantien løpt ut" De tok rett og slett erfaringen og lot kunden betale. Kan du trøste meg?

Mvh Haldis K Kaardal

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-10 22:00:18 +0100

Det er korrekt at du har vært uheldig, normalt sett holder servopumpa på VAG sine biler lenger enn resten av bilen. Hvorvidt det er en svakhet med Polo, tviler jeg på, Polo går til topps i alle bruktbilundersøkelser jeg har sett. I ditt sted ville jeg nok sjekket med et redjeparsverksted og fått en pris der også.. Men nå har du jo skifta servopumpa, og kjenner jeg Poloen din rett, holder den et par hundre tusen til før neste Uberrashung.

Hva vinter og EPS og servohavari angår, er det ikke spesielt mye verre enn å oppleve dette om sommeren. Husker ikke i farta om det er noe problem å kjøre med defekt servopumpa på Polo, det avhenger bla av om reima driver flere ting....en gyllen regel når ting går i støkker, er å sjekke om det drar med seg mer. Om man er nogenlunde sikker, kjører man FORSIKTIG videre...hjem eller til verksted. Og er man usikker, foretar man en nødreparasjon, eller ringer etter hjælp. Verre er det ikke, har selv vært usikker mange, mange ganger, andre ganger har bilen vært så gammel at jeg har tatt det noe lettere :-)

MØLLER OG GARANTI er dessverre ikke som før, det synes å være noe som går i bilbransjen for tiden. Gutta med blå russelue herjer overalt, fornøyde kunder har plutselig fått pri nummer 10 på lista, de 9 første punktene er omtrent like, og sier: tjene penger, tjene penger...tjene penger. Sånn er det bare, men det er andre som er MYE kjipere enn Møller. Som du nok forstår, har kjørt VW noen år, og ja, har hatt et par opplevelser som minner om det du har hatt....men det ligger noen år tilbake i tid, fikk en helt fantasisk service på en dengang 8-9 år gammel bil. Om det kan være en trøst, du har sannsynligvis tre års garanti på den nye servopumpa. Du får heller tenke som så, at om du har bilen i si 5 år til, gjerne 10 år, er 20.000 en dråpe i havet om du dividerer det ut på antall år. Verditapet på en ny bil er mer enn det doble bare du kjører ut døra i butikken :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar