0

Hvor langt går audi a4?

spurt 2016-10-03 17:05:08 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg driver å skal kjøpe meg bil nå, og har funnet meg en Audi A4 2,0 TDI 143 hk 2009, som har gått 240 000km. Denne koster 110 000. Er det igjen mange kilometer på denne? eller burde jeg kjøpe meg en annen biltype?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-06 12:17:24 +0100

VAG TDI er rene evighetsmaskiner, gitt at man passer på dem. Sjekk servicehefte og verkstedshistorikk, b[de for å se at forrige eier har gjort det som skal gjøres, og mhp speedometerstand. Det viktigste er at olje og filter blir skfitet innenfor serviceintervallene, selv har jeg praktisert 15000 km med vanlig syntetisk / delsyntetisk, maks 20.000 med "longlifeolje". Alltid filterbytte ved oljeskift...Ellers er skifte av registerreim / strammehjul viktig å følge opp, mener den motoren det er snakk om her, har reim. Forøvrig er det en viktig ting: påse at olja er gjennomvarm før du eventuelt gir bånn gass....det er en god regel uansett bilmerke....VAG TDI er ikke noe unntak. Mhp antall gjenværende kilometer: har selv kjørt mine VAG D / TDI rundt 4-500.000 km før jeg har solgt dem videre eller vært uheldig og fått dem vraket av traffikale idioter. For å si det sånn, har fått bekreftet at VAG lager sikre biler :-)

Resten av bilen er rimelig grei, selv om Audi har en tendens til å putte mer leamikk som kan gå i støkker inn i bilene sine enn VW / Skåda. Et punkt som alltid er lurt å sjekke på biler med forhjulsdrift: gummimansjettene på drivakslingene. Rimelig og enkelt å skifte med jevne mellomrom, men sprekker de kommer det støv på steder der det ikke skal komme støv...da ryker drivknutene på null komma null.

Rust skal du også se etter, spesielt på alt som er ettermontert...dvs hjuloppheng mv. Også Audi ruster...men vesentlig mindre enn konsernbrødrene VW / SKåda. Om det er en bra bil som du vil ha en stund, er understellsebhandling hos noen som gjør det på "den gamle måten" en god investering.

Service og eventuelle reparasjoner på en såvidt gammel bil gjør du like greit et tredjepartverksted eller i Sverige / Tyskland, Audis merkeverksteder har som kjent høy kulfaktor og ditto prisnivå. Mhp deler er VAG noe av det greieste du kan ha med å gjøre, det finnes tredjepartsdeler i søkk og kav, og mye går omhverandre. Slikt er viktig for et problemfritt bilhold.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger