0

Manglende deler til gammelbil

spurt 2016-10-03 11:42:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg bare lurer, siden jeg har den første utgaven av Renault Trafic som er i daglig drift, men det er veldig vanskelig å få tak på deler til denne glemte bilen. De unnskyldningene jeg hele tiden får høre, er at delene har gått ut av sortimentet. Jeg tolker det slik at de bevisst ønsker å nedprioritere eldre biler, men jeg har altså ikke råd til noe annet som er nyere enn veteran uten at det går utover budsjettet. Dessuten så dekker denne bilen behovet mitt med å kjøre større ting. Jeg vet at Reanult har tilsvarende utgaver i Argentina siden de også ble satt sammen der, så kanskje det er litt større sjanse for å få tak på noen deler der. Og hva skjedde egentlig med innsender spalten "bilen min"?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-03 12:22:09 +0100

For å ta det siste først; Bilen min spalten lever i beste velgående. Send oss gjerne bilder og info her:

http://www.tv2.no/a/3244226

Når det gjelder deler til eldre Renault så tror jeg kanskje ebay er tingen. Eller søk på franske sider og hos franske forhandlere.

Disse bilene begynner å bli gamle, så jeg forstår at det kan være vrient. Det gjelder alle gamle biler det egentlig og ikke bare Renault.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger