0

Fiats rykte

spurt 2016-09-30 15:17:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har hatt en Fiat 500l nå i snart tre år. Og det har vært et veldig hyggelig bilhold. Jeg føler jeg fikk en veldig bra utstyrt bil da jeg kjøpte, til en utrolig lav pris. Nå etter tre år har behovene endret seg. Barnevogn og utstyr tar mye plass.. Så jeg har annonsert bilen på Finn. Jeg forventet at denne bilen var tungsolgt.. Favorittbilen til Ola er ofte grå og tysk. Men makan da.. En melding med et litt latterlig skambud på 3 mnd? Var virkelig bilene fra Fiat så dårlige i gamle dager, at folk fortsatt frykter de?..

For denne bilen er jaggu ikke dårlig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-30 16:28:35 +0200

Fiat 500 har bøtttevis av sjarm, og må kunne sies å være den beste bilen Fiat har sluppet de siste tyve årene. Som selger av en slik bil i Norge har du imidlertid flere problemer: et massivt dårlig rykte, som nok langt på vei kan skyldes rot med import, salg og service gjennom flere tiår i det norske markedet. Dernest er det en bil som mange oppfatter som upraktisk, du skal være litt "fan" av konseptet for å kunne leve med et heller trangt baksete og ditto bagasjerom.

At bilen først og fremst etter manges hode passer best i trange smug i byer syd i Europa, er også en barrierere...i tillegg er det dette med pris. Bilen har falt som en murstein i pris, om din bil er aldri så bra: om din pris har høyere pris enn "konkurrentene", må du påse at annonsen formidler at din bil er bedre enn de andre: fortell med ord og gode bilder at bilen er sjarmerende, har mer enn nok plass til to, fantastisk å kjøre i byen,

I det hele tatt: du skal finne den personen som synes akkurat din bil er den han eller hun bare må løpe og kjøpe. Det som er dumt, er at høsten er en dårlig tid uansett, dered blir det et valg mellom å prøve med en noe lavere, men for deg akseptabel pris, eller la annonsen ligge til neste vår og ta tapet med "et år eldre". Og er prisen du får fortsatt så lav at du synes det blir dårlige greier...husk på at barnevogn-perioden er en overgang. Det er atskillig enklere å få plass til barnesete og en trille til et større barn...enn bagvogn etc etc.. Vi har forøvrig hatt to generasjoner VW Beetle som konebil, den fungerer som en drøm med barnesete til barnebarnet, plass til vogna bak har vi også hatt, Beetle er ikke mye større enn Fiat 500, nesten like tungsolgt. Ikke fordi det er en dårlig bil, men fordi både Beetle og Fiat 500 har en liten, helt spesiell kundegruppe. som prioriterer sjarm fremfor bruksegenskaper.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar