0

Bruktbilkjøp langt unna hjemmet

spurt 2016-09-30 11:58:27 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har tenkt å kjøpe en BMW 318d eller 320d 2008/2009modell. Ser at det er mange der ute på markedet, både i Oslogryta men også andre steder i landet (her er det enda fler biler i riktig prisklasse). Utenfor Oslo er de priset litt lavere og/eller har færre kilometer på registeret, så det er mulig jeg går for det. Risikoen er å feks komme seg til Bergen,Tr.heim, Bodø eller hvor det nå skal være også er ikke bilen noe bra. Da har en jo brukt masse penger på unødvendig transport.

Hva skal jeg tenkte på når jeg kjøper bruktbil på et sted langt unna hjemmet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-30 15:24:52 +0100

BMW er oftere enn andre biler eiet av mennesker som har et over gjennomsnittet entusiastisk forhold bil bilene sine. Se etter en slik bil - ofte har de mer utstyr enn andre - de har komplett historikk - de har lav kjørelengde - bakdelen er en noe høyere pris. Det får du uansett igjen ved at du slipper en del problemer du får med på kjøpet om du kjøper en "ungdomskjørt" bil med flere eiere, i tilegg får du en bedre pris den dagen du selger den - gitt at også du tar litt vare på bilen. Forøvrig er det helt kurrant å be om det være seg ekstra bilder, verkstedshistorikk, eventuelt tilstandsrapport på mail før du reiser land og strand rundt for å se på et objekt. Men kjøp aldri usett: glem aldri at det er deg selv som skal trives med bilen i årene fremover.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger