0

Mpndeo med berst skinn seter

spurt 2016-09-25 23:19:49 +0200

anonym bruker

Anonym

hei. Jeg kjøpte en helt ny Ford mondeo 2015 modell Med lyst skinn seter. Når jeg fikk den så hadde jeg hat bilen i ca 3 mnd og den hadde godt 3000. Da så jeg at Sømmen på førersete hadde begynt og flakke av på ryggdlen. Så skulle forhandler bestille nytt trekk og det tok 6 mnd å i løpet av den tiden så skjedde det samme med passasjer sete og sitte dele på førersete også. Men de bytta alle trekene i mars 2016 og i mai så begynte det og flakke av på samme sted på førersete igjen. Jeg så at jeg ikke ville ha bilen mer og jeg sa at jeg trengte større bil så jeg har kjøpt meg en s max som jeg venter på. Den har jeg bestilt meg del skinn. Men her om dagen så lånte jeg en Ford mondeo av forhandle med det samme setten jeg har bestilt der hadde også på akkurat samme sted på førersetet begynt og flake av. Hva skal jeg gjøre hvis det begynner igjen på bilen jeg har bestilt nå? Da har jeg sett det 3 ganger alt. Mvh Jonas Bjerke

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-26 13:04:39 +0200

Hei Jonas! Kjedelig dette.

Lå oss håpe at Ford har fått orden på dette nå - før du får den nye bilen din. Jeg tror nok sikkert det. Dette blir jo den nye S-Max. Der er det en del endringer og kvalitetsforbedringer.

Med del-skinn er det også annerledes seter og sømmer - så dette vil nok gå bra!

Lykke til med ny og fin bil - når den kommer!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar