litt sånn 3 i et spørsmål

spurt 2016-09-25 08:39:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg har en Volvo xc70 awd D5. Jeg kjører lange strekninger, og store deler av veien er det 110 sone. Når jeg parkere bilen, hender det av og til, merk av og til da det ikke er vær gang, men som oftest lukter det litt svidd. Men jeg klarer ikke binne lukta med noe. Det er ikke olje svidd lukt, ikke gummi svidd lukt og ikke clutch (er automat) men en type kobinasjon av de to første. Jeg har hørt flere i min vennekrets har sagt det minner litt som svidd katalysator men jeg er overhode ingen ekspert på bil.

Har vært på verksted og jeg må bytte alle mine dyser, men de sa at dyser kan ikke være årsaken. Ønsker ikke dyre verksted regninger for bruk av tid for å finne ut av det da jeg allerede må legge ned en hel del for nye dyser og litt foringer. Kan du tenke deg til hva det kan være?

Og siden dette er en Volvo, sverige sin store stolthet, har jeg hørt at det er rimligere å ta den på verksted i sverige. Hva er din erfaring med det?

Og til slutt, i norge har vi skyhøye avgifter og skatter, og svært lite deler som er nye/replica på nett til slike biler. Men jeg har søkt og søkt på nett for å finne senere i andre land men finner absolutt ingenting. Er det generelt vanskelig å finne deler til nyere Volvo på nett?

Med vennlig hilsen Christopher

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett