0

Møller vil ikke flushe automatkassen

spurt 2016-09-23 12:17:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny!

For en stund siden var jeg hos Møller og skulle ha service på min Audi A6. Den har multitronic automatkasse og det var tid for oljeskift på den. Møller sa at det ikke var nødvendig å flushe kassen, de bare skiftet olje, kjørte den litt før de tappet og fylte på enda en gang.

Så leser jeg dine tips og innlegg om at det ikke er godt nok og at for å gjøre dette skikkelig må girkassen flushes. Jeg konfronterte de på Møller med dette, men sa at det ikke var vanlig praksis hos dem uansett automatkasse. Det virket som at flushing var noe de kun gjorde om kunden selv ville ha det. Og da selvfølgelig til en dyrere pris.

Hva synes du om dette? At en så stor aktør som Møller fører en slik praksis. De er jo merkeverksted for både Volkswagen, Audi og Skoda. Når Møller ikke gjorde noe annerledes enn andre verksted dro jeg heller til Mekonomen som gjorde samme jobben til halve prisen med samme oljen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-23 12:27:07 +0200

Man kan si mye rart - både pent og stygt - om Møller. Men jeg er nok redd at dette er en veldig vanlig praksis på veldig mange verksteder. Dessverre.

Jeg synes jo at dette er synd og har, etter fattig evne, forsøkt å sette litt fokus på dette.

De som overhaler automatkasser har aldri hatt mer å gjøre enn nå. (Det skal også i den sammenheng sies at det aldri har vært flere biler med automat enn nå.) Samtaler jeg har hatt med flere av disse aktørene er soleklar. "Vask og rens" av girkassa er et forsømt tema og er helt klart en medvirkende årsak til at kassene havarerer.

Jeg tror derfor at det kan være smart å ta den ekstra kostnaden det er med å flushe kassa.

Takk for nyttig innspill!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar