0

Kjøp av bil

spurt 2016-09-21 07:51:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny :)

Renault har ikke vært av det beste slaget før, men hvordan er det med dem fra 2014 , ser at bilene er billig i forhold til andre i samme klasse. Er dem "skrudd" sammen og hvordan er det med det elektriske og den tekniske biten? Har du evt forslag til modell? Alt er av interesse"

På forhånd takk!

Hilsen Reidar Ystenes

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-23 12:47:48 +0100

Reanult er verken av det beste eller greieste slaget, og det er lurt å ha i bakhodet at verken forhandlernett eller tilgang på deler -originale eller tredjepartsdeler - er god i det norske markedet. Jeg heller også til at de franske / tyrkiske bilene bør unngås, mens Dacia er såvidt billig...og grei å jobbe med...at man kan leve med eventuelle problemer og svakheter. Tenker da i første rekke på denne SUV'en, som bla er populær i det russiske markedet. Det er i seg selv et godt tegn, som bekrefter at bilen er grei, og tåler å bli brukt. Samtidig er det en enkel bil, dvs ikke altfor mye som kan gå i støkker. De øvrige bilene har mye til felles med engelske biler fra hine dage: opptil flere gode grunner til at salget er dårlig utenfor hjemmemarkedet - på tross av konkurransedyktige priser og tilsynelatende spennende biler med "nye" måter å gjøre ting på.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger