0

Luksusproblem, hvilken premium suv skal jeg velge

spurt 2016-09-16 12:34:21 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei sjef. Har etter mange år med meget fornuftig bilvalg har jeg bestemt meg for og slå på stortromma. Valget står nå mellom Porcrshe Cayenne og Land Rover Discovery selv om jeg har vært inne på både Q7 og X5. Tenker en maks pris på 1.1. Har ingen planer om og kjøpe ny, så sp. er som følger; Bør en øke budsjettet og gå for e-hybrid eller går det greit å gå for en dieselsluker? Bor på landet så ingen problematikk med bykjøring mtp sist vinters dieseldiskusjon.

Mvh Daniel

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-17 19:16:40 +0100

Porsche er tingen om du skal ha glede av bilen. Har kjørt en del med en sinna utgave av Tuareg i et land med antendig avgiftsnivå, det er en svært komfortabel på motorvei, som vel også er en god match for Landrover på steder der veiene er som i Sibir. Tuareg og Porsche Cayenne har mye til felles, også driftsikkerhet og grei tilgjengelighet på deler. Dessuten...det er langt greiere biler å jobbe med.

Landrover på sin side er "arvelig belastet" med feil i en slik grad at selv entusiaster ender med å rive seg i håret av fortvilelse. Når du attpå til bor på landet...langt fra nærmeste verksted? Porsche er definitivt det beste valget, om du da ikke vil se nærmere på Tuareg. Begge tenderer til å ha greie priser i bruktmarkedet.

Diesel eller bensin er i vinden for tiden, min favoritt er diesel, både mhp totaløkonomi og komfort. Dine Penger sier også at verditapet på diesel "gruser" elbiler, det er jo verdt å ha bak øret. Hva politikerne angår, vingler de jo verre enn fulle fantekjerringer, det eneste du kan være sikker på er at kreativiteten for å finne på nye avgifter "for miljøets skyld" er større enn kjønnsdrifta, bare vent, til vinteren svinger pendelen, da kommer det nye "miljøavgifter" for bensin eller sogar bensin hybrid :-)

Et lite forbehold: store bensinmotorer, gjerne med turbo, kan være spennende og ha et stort verdifall, dvs gi mye for pengene når du handler brukt. Bakdelen er selvfølgelig et heftig forbruk, men om du får en heftig bensinversjon av det du ønsker deg for si 800.000....så får du jo litt bensin for differansen da :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger