0

vannskade i bilen

spurt 2016-09-11 20:27:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg kjørte min Dodge Caliber i dag, og det høljer ned med bøtter av regn. Halveis i turen oppdager vi at det er fult av vann bak førersetet i gulvet. Vannet fra veiene har slått vannet inn i bilen! Har nå endelig fått tørka unna det verste og skal sette på luft fukter i natt. Før den skal inn på verkstedet og få dette sjekket i morgen. Er dette noe man kan ta via forsikring når man har full kasko?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-12 12:47:08 +0100

Hei du! For det første morsom og litt annerledes bil du har fått tak i der!

Så til spørsmålet. Nei - med mindre skyldes en skade (etter en f eks. bulk) så dekker nok ikke dette av forsikringen. Vet det ikke var svaret du ønske deg, men...

Trolig skyldes det en dårlig pakning, en glippe i en karosseri- skjøt eller fals, eller en ledingsgjennomføring eller noe. Om det er slik må du nok dessverre betale for feilsøking og utbedring selv.

Håper du finner greit ut av det og får fikset det kjapt. Ikke noe særlig med lekkasjer inn i bilen nå i den årstiden vi går inn i.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger