0

Vedr. sak om SAAB V4 - 1977

spurt 2016-09-10 16:02:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg ser du fronter annonsen fra finn.no om dette fine SAAB'n.

Jeg har vørt annengangseier i Norge av denne bilen som jeg kjenner historien til meget godt. Han jeg kjøpte den av fortalte meg hvordan og når han hadde fått tak i den fra Sverige, der den var førstegangsregistrert i 1977 der den hadde en eier så lenge "gubben" orket å kjøre bil. Han ble en gammel mann.. Antakelig var arv forklaringen på hvordan "min selger" fikk tak i bilen, så vidt jeg husker. Blant annet fortalte han at bilen hadde stått i oppvarmet garasje på Frogner i Oslo før han registrerte den på BD 55432. Sykdom/skade gjorde at han måtte selge den, da jeg kjøpte V4'ern.

Det meste av det som står i din artikkel på Broom stemmer godt. Men en ting er helt feil; og det er kilometerstanden. Da jeg solgte bilen, for øvrig tilbake til han jeg kjøpte den av, var dokumentert kilometerstand 109000 km. Og det er noe helt annet enn det som sto iannonsenpå finn.no

Jeg har forøkt å finne ut hvem som nå har solgt bilen ved å søke på finn.no, men annonsen er slettet fordi bilen er solgt.

Vedkommende som har kjøpt den, burde jo få beskjed om den reelle kilometerstanden. Jeg ser jo (det har blitt skiftet motor til 1,7 l Ford 17M, antakelig) etter at jeg hadde bilen. Selv det gjør det ikke mer sannsynlig at kilometerstanden er slik den b le oppgitt i annonsen.

Hilsen Knut Arne Sutterud Telefon: 95031130 Epost: knut-arne.sutterud@online.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-10 20:33:16 +0100

Biltilsynets utmerkede SMS-tjeneste sier at bilen pr i dag er registert på Vidar Henning Hansen, Sandefjord.. Dette er øyensynlig selgeren....i ditt sted ville jeg jo tatt en hyggelig telefon til vedkommende., ta en titt på telefonkatalogen.no så finner du ham. Tipper kilometerstanden er ment å angi kjørte kilometer etter at en overhalt motor er satt inn....mange oppgir dette i tillegg til totalt kjørelengde.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar