0

Slitte bremser venstre side bak og bytte alle dekk som følge at et dekk er skadet

spurt 2016-09-07 01:37:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Bilen er 2015modell ca. 18mnd og har vært inne på 60000km service og gått ca 62000km . Har spørsmål om bremser og dekkskift Vi har fått beskjed fra det lokale WV forhandleren/merkeverksted i Moss om at bremseklassene må byttes og at det er slitt spor i bremseskiven, som også må byttes. Vi er av den oppfatning at vi skal betale for bremseklossene , men at forhandler skal ta kostnadene for bremseskiven, da den bør holde 2-3 bremseklosseskift. Bilen brukes til dagpenling mellom Moss-Kolbotn, av kona, og kjøres ca. 110km/dag.

Videre oppdaget vi en skade i høyre fordekk, og har fått beskjed om at vi må bytte alle fire dekkene for å opprettholde garantien. De tre andre dekkene har 5,5mm mønsterdybde. Vi er av den oppfatning at siden bilen ikke har permanent 4-hjulsdrift bør det holde å sette på nye dekk foran.

Hva mener du om dette!?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-14 11:10:40 +0100

Hei. Krav til dekk er at de skal ha tilnærmet samme egenskaper og være av samme type - altså ikke blande radial- og diagonaldekk eller sommer- og vinterdekk. De kan ha forskjellig fabrikat eller mønster. Krevet for å opprettholde garantien, høres merkelig ut om dekkene oppfyller de kravene myndighetene stiller. Dette bør du ta opp igjen. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar