0

Er det noen betydelige fordeler med skvettlapper?

spurt 2016-09-06 08:39:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Vurderer å montere skvettlapper på min Ford Focus Titanium 2011-modell. Dilemmaet ligger selvsagt i kostnaden, det kosmetiske og opp imot eventuelle fordeler ved montering. Hva vil være fordelene på en slik ny bil, når jeg nesten aldri kjører på grusvei?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-10 19:50:13 +0200

Hadde skvettlapper på en tidligere bil, både foran og bak, og vurderer seriæøst å montere det på på min nye bil. Vesentlig mindre dritt og skader på sidene av bilen, ditto beskyttet skvettlappene overflatebehandlingen under kanalene mv.. Siden vi bor i et land med vinter, der det fra tid til annen blir strødd......med grus og sand....er dette en grei tng. Likeledes er det jo andre områder der det er en del dritt langs veien, f.ex veiarbeidsområder og jordbruksområder der våre venner med traktor drar med seg kilovis med gjørme ut i veien.....ingen ting å lure på, skvettlapper er en god ting. Noen mener skvettlapper innebærer økt luftmotstand, men det er jo stort sett de samme smartingene som mener det har en funksjon med spoiler foran og bak ved norske fartsgrenser :-)

DET KOSMETISKE er selvfølgelig et mulig ankepunkt, men det er jo deg selv som skal ta beslutningen, og veie fordeler opp mot ulemper. Du sparer en del vaskejobb......og småskader/lakkskader i de sonene som er utsatt for sprut fra hjulene. Ikke minst om bilen din har dørlister mv er dette greit.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar