0

Problemer s-max

spurt 2016-09-04 23:54:17 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Har startproblemer på min s-max 07.mod. Har vært på merkeverksted en rekke ganger men ikke funnet noe feil på feilsøk. De mener det kommer luft i dieselsystemet slik at diesel går tilbake. Har nå begynt å bytte del for del, dieselfilter, rør/ slange fra filter til pumpe sist. Bil fungerer en ukes tid etter verkstedbesøk før den ikke vil starte igjen. Bruker 5 min på start. Ganske irriterende. Bør ikke et verksted finne en slik feil? Har også en esp alarm som kommer og går, noe de heller ikke greier å fikse. Har du noe tips om hva det kan være før vi blir ruinert?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Hallo, vi har akkurat samme problem nå med vår S-Max 07. Fant dere ut av dette problemet? Jeg er evig takknemmelig om du tar deg tid til å svare da det er like før fruen tar livet mitt....

Vegard Ford S-Max 07 gravatarbildeVegard Ford S-Max 07 ( 2019-04-02 06:34:50 +0100 )rediger

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-05 12:43:11 +0100

Heisann! Jeg er kjent med at en del S-Max eiere har opplevd startproblemer. Ofte har dette vært knyttet til batteri og / eller starter. Med andre ord strømmen - og ikke dieseltilførselen.

På din bil vil jeg tro at den trekker "falsk-luft" ett eller annet sted. Det er nok så enkelt og vanskelig som en utett O-ring eller noe. Vanskelig å si hvor.

Vanskelig for verkstedet ditt å finne ut av dette også når feilen ikke er der hele tiden. Men jeg forstår din frustrasjon over dette. Verkstedet ditt må slutte å skifte deler på måfå, men begynne å se / tenke på hvor en slik luftlekkasje kan oppstå. Det er absolutt mulig å finne ut av.

Legger ved en link til YouTube som et lite tips fra meg til deg (og verkstedet). https://www.youtube.com/watch?v=-cZRZ...

Se teksten under videoen også:

Håper det løser seg enkelt og greit:

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger