0

Sportsbil til 500000 men!

spurt 2016-09-04 17:08:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, skal oppfylle guttedrømmen å kjøpe en sportsbil til ca 500000, MEN den må fungere både sommer å vinter å hverdagsbil. Bakseter til korte turerhar vert kjektmen er ikke et krav.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-10 20:08:55 +0100

Tja...en brukt Audi A5 med en motor som passer ditt temperament og quattro. er vel tingen da. En relativt tung og stor bil, men den har en sjarme og utstråling du enten liker...eller ikke liker. Spander å ta en titt, gjerne en prøvekjøring. Alternativet er selvfølgelig Audi TT, men den er etter mitt hode litt for spesiell. BMW er heller ikke et dårlig valg, M-serie blir fort vanvittig dyre, selv for eldre biler, men f.ex 335i kan du få for en grei pris. Svært gode kjøreegenskaper, virkelig morsom bil å kjøre, både på svingete vei og på motorvei. 300+ hk, men likevel en god hverdagsbil. Mener den finnes i både 4 og 2 dørs versjon, om du går for en firedørs versjon og skreller merker, spolere etc har en anonym bil som fungerer som familiebil om så skulle være, men med ytelser som plasserer den i toppsjiktet.

Mener også at Volkswagen-forhandleren i Sandnes - Møller Bil Sandnes og Jæren - har en ansatt som har en Volkswagen New Beetle med V6 og forehjulstrekk, i tillegg til en rimelig fin styling. Han har vurdert å selge bilen, men jeg mener han har den ennå. Sette er en sjelden bil, med pris deretter, produsert i et lite antall for en form for løpskjøring i Tysklland. Da får du en bil utenfom det vanlige, med ytelser og kjøreegenskaper som kan gi en Ferrari-eier hakeslepp. Selv en vanlig New Beetle har jo kjøreegenskaper som gjør at du går rundt med et smil om munnen dagen lang, racingversjonen er garantert ikke noen dålrigere opplevelse.

I ditt sted ville jeg satt opp en prioriteringsliste over egenskaper som er viktige, og prøvekjørt flere biler. For min del er det diesel og firehjulstekk som står på toppen av lista, i et relativt stivt karrosseri med passe lavt tyngdepunkt er det en vinner. Likeledes er det fornuftig å gå for en bil som er nogenliunde greit å jobbe med og få deler til - før eller siden blir ette en ubetinget fordel :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2016-09-04 17:08:24 +0100

Sett: 369 ganger

Sist oppdatert: Sep 10 '16

Relaterte spørsmål

Antall visninger