0

2,0 diesel 2003

spurt 2016-09-03 00:54:53 +0200

anonym bruker

Anonym

Guds fred Hva er dårlig og bra med disse bilene?

Den har gått 230 km

Velsigna dag

Mvh Raymond Ulvang

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-10 20:16:09 +0200

Guds fred til deg også,.....og tenker du på Hyndai, bør du nok vurdere å oppsøke en russisk-ortodoks kirke og brenne en bunke lys og be en bønn eller tre til alle bilisters helgen. Hyndai har mange spennende konstruksjoner, noen av dem er direkte uegnet for norske forhold. Mange Hyndai-eiere som har kjøpt merket to ganger: første og siste. Min niese er en av dem, hun hadde en nesten ny Hyndai for en tid tilbake, og oppdaget at ordet "garanti" ikke gjaldt noe som helst: begrepet "slitasjedeler" omfatter ganske mye hos Hyndai Norge...og omfattes altså IKKE av garantien.......

Kan mao være fornuftig å droppe Hyundai og finne et alternativ...f.ex Mitsubishi....eventuelt Subaru....Suzuki....spesielt sistnevnte er jo et bilmerke som gir mye for pengene i bruktmarkedet. Noe gammelmodig konstruksjon,, men grei å ha med å gjøre, pålitelig....og god tilgang på deler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar