0

Pajero vs landcruicer

spurt 2016-08-30 19:53:51 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei benny. Lurer nå på og kjøpe meg en seriøs bil da jeg lengter etter 4x4 om vinteren. Har vurdert landcruiser og pajero en stund nå og vil høre din mening angående bilene.hva feil jeg bør sjekke opp og hva du anbefaler da Toyota sin koster det doble gjerne. Er det vert det?. Tenker nå desse fra 2002 og oppover og pajero sin "nye" kom vell i 99?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-10 21:28:41 +0100

Landcruiser fremstår for meg som lettere overpriset...spesielt tatt i betraktning av at den norske versjonen kommer med en motor som vel må betegnes som i minste laget for en så tung bil. Pajero gir nyere bil samme pris, og gjør egentlig en like god jobb. Det du skal ha i bakhodet, er at begge disse bilene er mer nyttekjøretøyer enn personbiler....på godt og vondt. F.ex en Skoda Octavia med 4 WD vil jo være et vesentlig bedre alternativ for alle vanlige bruksområder...men bor du i et snøhøl og trenger en bil som kan brukes som brøytebil, og eventuelt forsere ubrøyta vei med en halvmeter snø....vel...da vil de to alternativene du nevner være tingen for deg. Hva feil angår, har jeg vært bruker av to varianter bygget over samme lest som LAndcruiser hhv Payero som yrkesbiler, ingen av dem er feilfrie. det er tunge biler der du må påregne å bytte både bremsedeler, foringer, kryss i kraftoverøfirngen med jevne mellomrom. Rust er heller ikke ukjent, men noe kynisk sett, disse bilene tåler jo en del rust før de ramler fra hverandre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger