0

står på svenske skilter

spurt 2016-08-29 11:04:22 +0100

anonym bruker

Anonym

volvo ca 99 modell har stått på svenskle skilter en stund,vi ønsker å kjøpe og selg e men det kan være at den ikke er korrekt innført har ikke kontakt med eiern ,men bilen har svenske skilter

hva er rette måte å gå fram på kan man få tilgang til svenske register,skilter?

takk leif løland

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-10 21:43:24 +0100

En bil som står på svenske skilter i Norge? Det svenske biltilsynet bør kunne opplyse hvilken eier som er knyttet opp mot det svenske registeringsnummeret...og skal også vite om bilen er "avmeldt" i Sverige. Om den ikke er det....dvs fremdeles er registrert i Sverige...er den heller ikke korrekt tollbehandlet i Norge.

Dersom du vil legge så mye arbeid i en bil som det vel går 12 av på dusinet, er gangen det som følger: du må sørge for å kjøpe bilen og få på plass de rette dokumentene for eksport av bilen fra Sverige. Dernest må du importere bilen til Norge...den enkleste måten å gjøre dette på, er å hive den på en bilhenger og kjøre over nærmeste grenseovergang og fortolle den når du kommer tilbake....å kjøre den på norsk vei med svenske skilter kan du ikke gjøre...ellers er den vel neppe heller forsikret om den har stått en stund...

Å tollbehandle den ved nærmeste tollsted når den ikke er korrekt innført...vel...det går an å spørre...greie tollere finnes...men du får et forklaringsproblem eller tre.....hvor lenge har bilen stått i Norge...hvorfor er ikke tollbehandlet tidligere....Forøvrig finner du mer detaljer mhp import av biler på nett. Ingen heksekunst, men du skal gjøre de rette tingene i rett rekkefølge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger