0

Audi A8 1995

spurt 2016-08-25 23:35:48 +0200

Hei, jeg har sett litt på denne audien, og tenkt at det er en veldig fin bil. Men jeg ser at den har gått veldig langt, og at prisen kanskje kan være litt høy i forhold til modell og km. har sett noen som har gått over 500km og lurer på om dette er biler som kan leve lenge? vet at bilen øker i pris pga alt utstyret de har i seg + motor osv..

vil bare høre hva du tenker om denne bilen før jeg frister meg selv mer og mer i bilen :) http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin...

mvh Tord Aas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-08-31 13:12:16 +0200

Hei Tord!

Denne ser både fin, velholdt og påkostet ut og er neppe det verste eksemplaret av arten, selv om den både er gammel og har gått langt.

Jeg skjønner at en slik bil frister. Mye utstyr, strek som en bjørn og komfortabel - selv etter dagens standard.

Så jeg fraråder ikke kjøp, men vil bare gjøre deg oppmerksom på at dette kan være en potensiell utgifts-bombe av en bil. Det er (var) en avansert bil med mye som kan gå i stykker og fra den perioden som ikke er den stolteste i Audis historie. De hadde en del trøbbel på den tiden. Dessuten er den svinedyr å reparere.

Er du heldig så får du også en staselig bil som gir deg mange hyggelige turer framover. Så en svært nøye sjekk med skeptisk blikk før kjøp er min anbefaling. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar