0

V70 og motorhavari?

spurt 2016-08-24 01:26:37 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg vurderer Volvo V70 D2 2014. Jeg har aldri hatt Volvo tidligere, og søkte litt på nett. Da dukket det opp mye om motorhavari, til og med før passerte 100.000. Ingen dokumenterte påstander, men en del "det er noe alle vet". Noen personlige erfaringer og noe via familie, venner eller enda mer perifert. Det var såpass mye at jeg ble bekymret. Er dette et kjent problem? Gjelder det nyere biler også?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-08-24 12:32:46 +0200

Dette er nok en sannhet med en del modifikasjoner - og ikke minst betydelig overdrevet.

Jeg kjenner i alle fall 1,6-liter dieselen som en ganske pålitelig, sterk og drivstoffgjerrig motor. Jeg hadde derfor ikke vært redd for å kjøpe en bil med slik motor. Den brukes jo over alt i både Ford, Mini, Peugeot, Citoren i tillegg til Volvo.

Motoren finnes derfor i ti tusenvis av biler. Selvfølgelig går noe galt innimellom, men jeg tror det er sjelden.

Akkurat nå holder jeg på å se etter bil til min datter og vurderer både Mini og Volvo C30 med denne motoren. Hadde det vært en møkka-motor så hadde jeg ikke gjort det. Jeg er ikke så glad i å skru... Vi hadde tidligere også en V50 som konebil med samme motor - uten noen problemer av noe slag for en del år siden.

På en bil som er så ny som den du har sett på så tror jeg ikke at det er noen fare i det hele tatt. Det er bare å kjøpe!

Legger ved en link til deg om problemet det trolig refereres til: http://www.tv2.no/a/7224467/

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Den hendelsen det refereres til viser en litt klønete håndtering av situasjonen. Motoren får plutselig uventet effekt, trolig som følge av mye diesel i oljen, får å unngå høy fart girer han ned!!! med den følgen at motoren får tidenes rusing. Han skulle sef. trykket inn bremsen og kvelt ned motoren.

Motorfører1 gravatarbildeMotorfører1 ( 2017-01-15 14:50:36 +0200 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar