0

Golf iv 2002 mod 1.6 16v

spurt 2016-08-09 16:27:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har en golf 4 som ikke starter, når han først starter så slår den seg ikke av Når jeg vrir nøkkelen så starter alt normalt Den prøver men akkurat som om det er noe som ikke lar den starte Kan det være startsperre eller nøkkelen som tuller. Eller en sensor? Eller jordingsfeil ett eller annet sted HAr bare en nøkkel! Det er sånn at når den ikke vil starte så låser jeg bilen og holder nøkkelen borti fra bilen i ca 10-20 min så starter den noen ganger. Når bilen starter en gang så kan man slå den av og på flere ganger før den begynner å tulle igjen Det som jeg vet fungerer og er nytt Tennplugger (nytt) Startmotor (nytt) Batteri (nytt) Dynamo (fungerer)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-08-29 14:04:42 +0100

Dete synes unenktelig som et problem med styringsenheten. Jeg kjenner ikke Golf4 i detalj, men vi hadde en New Beetle av første generasjon med en tilsvarende feil. Der ligger det en del elektronikk i speedometeret, mens resten ligger i styringsenheten som er godt gjemt et hemmelig sted i dashbordet. Feilsøk er er ingen enkel affære, ellers er det billigste du kan begynne med...nøkkelen.

Ellers vil jeg anta at fenomenet også var tilstede før du bytta startmotor og dynamo....om det IKKE var det, kan det som du antyder, være kablingsproblematikk...f.ex vakkel i en connector...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar