0

Fotoboks og trafikklys

spurt 2016-07-29 01:35:46 +0100

Hei har noen spørsmål om fotboks.Kan eg betale en høyere bot og slippe prikkbelastning? Eventuelt å la en venn ta på seg straffa som er ferdig me prøveperioden for han får jo bare vanlig straff. Trur kanskje eg ble tatt i rundt 60 i 50sone og glemmte meg bare bort i 2sekunder og da syns eg det lyste i fotoboksen men usikker på om det kan ha vært bil bak eller om det hvar eg.Tanken er jo at eg får dobbelt me prikker og da ryker jo nesten lappen for skal jo bare en ting til. Og bota skal eg me glede betale. Lurer åsså på om det er kamera me trafikklys? Tenker om eg kjører på rødt om eg da kan forvente bot i posten som me fotoboks?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-29 12:49:46 +0100

Vent og se om du får noe i posten. På generelt grunnlag kan jeg love deg at hvis boksen blinker, så ser du det. Sannsynligvis slipper du med skrekken denne gang, og er mer oppmerksom i fremtiden. Vil på det varmeste anbefale cruisekontroll, selv den beste kan jo være uoppmerksom av og til.

Å blande inn venner er ekstremt dumt, også Politiet kan legge sammen en og en når bileier har prikker fra før. "Venneløsningen" frarådes på det aller sterkeste. Slik du beskriver det, får du uansett bare en bot, at du må skjerpe deg fremover er en bagatell i forhold til den straffen du risikerer ved kreative løsninger.

Uavhengig av hva man måtte mene om fartsgrenser og trafikkregler, om du vil beholde førerkortet og den friheten det gir deg, for ikke å forglemme unngå å være årsaken til ulykker, bør du bestrebe deg på å holde fartsgrensa sånn nogenlunde, spesielt i tettbygd strøk, og trafikklys....vel...å kjøre på rødt lys er noe man bør bestrebe seg på å unngå. Prøv å stresse litt ned, ta deg gjerne en pause eller to når du er ute og kjører. Det hjelper på oppmerksomheten også. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-07-29 14:21:51 +0100

Heisann. Fort gjort og veldig kjedelig. Nei - du kan ikke betale høyere bot og slippe prikker, så du må nok kjøre pent en stund.

Det finnes heller ikke trafikk-lys med kamera.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-07-29 14:24:18 +0100

Heisann. Fort gjort og veldig kjedelig. Nei - du kan ikke betale høyere bot og slippe prikker, så du må nok kjøre pent en stund.

Det finnes heller ikke trafikk-lys med kamera.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar