0

Lakkering av felg

spurt 2016-07-28 22:28:10 +0100

Hei Benny. Jeg har en bil med noen kjedelige halvrustede stålfeger på vinterdekkene. Tenkte disse måtte bli litt flottere på en morsom måte. Tanken var å lakkere felgene i selvlysende lakk eller svarte med noe selvlysende motiv på, f.eks ei ku. Er det lovlig å lakkerer felgene med selvlysende lakk, eller må jeg ty til knall rosa?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-29 12:00:26 +0100

Meg bekjent er det ikke ulovlig å lakke felgene som du måtte ønske, men det er et åpent spørsmål om det er fornuftig å velge en farge som garantert vekker oppmerksomhet hos Politi, Biltilsyn og alle andre. Som du sikkert vet, om du blir stoppet av han som har en dårlig dag 400 dager i året, og stiller med lærfrakk hver dag...vel...da finner han alltid noe galt.....og årsaken til at han stopper deg....er den festlige fargen du har valgt...du vet...den som LYSER at HER ER DU midt i køen :-) Velg gjerne friske farger, men tenk nøye gjennom fargevalget. Vær også klar over at godt grunnarbeid og pulverlakk er det eneste som duger på gamle stålfelger. Såkalt "felglakk", Hammerlakk og diverse andre mer eller mindre kreative løsninger er et evighetsarbeid, det holder en halv vinter, neste vår må du frem med kosten igjen. Det blir både dyrt og tidkrevende i lenda, kjøp heller et sett nye dekk med felger om bilen ellers er grei nok, det finnes forhandlere som selger pakker med greie lettmetall-felger og de dekkene du vil ha for en pris som matcher bare dekka hos "vanlige" dekkforhandlere.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2016-07-28 22:28:10 +0100

Sett: 458 ganger

Sist oppdatert: Jul 29 '16

Relaterte spørsmål

Antall visninger