0

Hvor mye får jeg for å selge bilen min?

spurt 2016-07-27 14:08:24 +0100

Hei Benny! Jeg har en NIssan Almera 2005 kombi 5 dørs. 1,5 L 98 hk. Bilen har bare gått 69.000 km Bilen funker godt og jeg har bestilt time til den på merkeverksted for og å få de til å reparere evnt feil før salg. Den lager litt lyd under bremsing, og den er litt vanskelig å få i revers. Bilen ser fin ut innvendig og utvendig bortsett fra en skramme på bakdeksel som heldigvis er av plast. Jeg vil selge bilen min og kjøpe en stasjonsvogn siden det er knotete med barnesete i baksete og der er ikke plass til å sitte framme på passasjer siden. Bilen begynte å bli liten da vi ble 3 og ikke bare meg. Hvor mye kan jeg få for bilen?

MVH Marthe

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-27 14:24:17 +0100

Hei Marthe. Veldig fin kilometerstand på bilen din + at det virker som du har tatt veldig godt vare på den. Her er det garantert mye bil igjen fortsatt.

Men Nissan Almra er nok ikke den mest lettsolgte modellen og salgsprisen dermed noe begrenset.

Jeg tipper du synes det er altfor lavt, men jeg tro at om du får 59.000 ved privat salg, så bør du være fornøyd med det. Men man kan jo håpe på mer ...

Ønsker lykke til med salget - og forsatt god sommer!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger