0

Pick Up Valg ??? Ford,vw og nissan.

spurt 2016-07-24 14:25:09 +0100

Jeg vil ha en pick up men sliter voldsomt med å finne ut hvilken. Jeg sikler litt på Ford Ranger Wildtrack, Nissan Navara og VW Amarok.
Alle 2011 Modeller til 150 - 180 000.- Hva er dyrest å ha, da tenker jeg ikke på drivstoff utgifter siden en slik bil uansett slurper 1 liter i snitt.
Men noen merker har alvorlig pris på service, andre har svindyre deler. Jeg kan skru mye selv men endel biler er veeldig trange skru på så det blir ett ork de lux. bremser, foringer, endeledd er vel noe man må skifte hvert andre år på så tunge biler eller?

Helst vil jeg jo ha en bil som bare ruller og går bare man forer den med diesel og skifter olje samt filtere jamt. :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-24 17:56:27 +0100

I ditt sted ville jeg jo definitivt tittet nærmere på Amorok, og forsøkt å få til en prøvekjøring. Da får du en komfortabel bil, samtidig som den er robust nok til å tåle å bli brukt. Jeg oppfatter den også som rimelig grei å skru på, om det skulle komme dithen. Ellers er det rimelig sikkert at det er enklere å få deler til et VAG nyttekjøretøy enn alle konkurrenter det er naturlig å sammenligne med. Et alternativ kan forøvrig være Toyota, men Amorok synes å gi deg mer bil for pengene i bruktmarkedet. Ellers gjelder det jo å unngå biler som er brukt som dumpere eller trekkvogner for hestehengere i den tunge enden av skalaen :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar