0

vann kommer inn i bilen ved åpning av dør

spurt 2016-07-24 12:22:15 +0100

Hei Kjøpte en ny e-up i 2014. Meget fornøyd med bilen bortsett fra at når det har regnet legger det seg vann på dørpakning som faller ned i setet når man åpner døra. Dette er meget iriterende da det blir stygge tørkedevannmerker i setene. Sulland mener dette kan ikke gjøres noe med da dette er konstruksjon av bilen som gjør dette. De informerer meg bare om at dette er en for liten sak til at vw bryr seg om dette. Jeg mener at vw må redesigne dørpakning til disse bilene slik at dette unngås. Eventuelt må vw gi oss rett til fri rens av setene når vi har behov for dette. En annen ting er at når dette er et kjent problem og mange har klaget på dette bør man være pålagt og informere om dette når man selger nye biler. En bil som selges i 2016 bør ikke komme vann inn i på denne måten.

Hilsen Terje

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-08-01 23:52:03 +0100

Hei. Dette må være en reklamasjonssak. Av en ny bil skal en kunne forvente at det ikke oppstår slik lekasje/vannskader. Det kan ev. bli snakk om erstatning eller prisavslag. Endog heving av kjøpet om feilen ikke rettes. Dette er forhold som må vurderes nærmere med alle opplysninger på bordet. Du kan ellers lese mer på www.kna.no eller www.forbrukerradet.no om mangler ved bilkjøp. Der finner du også klageskjema. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger