0

Utslitt motor lovlig?

spurt 2016-07-18 10:48:37 +0200

Hei Jeg lå bak en audi med motorsykkelen her en dag, det var en 10-15 år gammel bil tipper jeg. Det røykte enormt ut av eksosen og luktet helt jævlig. Er det lovt å kjøre rundt sånt med en bil som forurenser så mye? Kan man tilkalle politi slik at de blir påvist å vise bilen til biltilsynet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-21 11:50:42 +0200

Nei, det er ikke lovlig, men det pleier jo å stoppe seg sjæl rimelig kjapt da.....den arme stakkaren som har en slik bil blir straffet hardt nok om du ikke skal pusse øvrigheta på'n også :-) Han var nok bare på vei hjem, eller til nærmeste verksted / bilopphoggeri skal du se. Om du tenker på forureningen, får du trøste deg med at skipene på havna i norske "storbyer" forurenser mye, mye mer enn den norske bilparken, takket være politikernes "satsing" på landstrøm. For ikke å glemme de x tusen lassene med søppel som ruller over til Sverige hvert år. mange med utslitte øst-euorpeiske vogntog, på grunn av politikere som i sin uendelige visdom har innført søppelavgift i Norge.......osv... Om politi eller biltilsyn ville bry seg om man fikk en henvendelse om en bil som la ut et røykteppe? Helt avhengig av hvem som tar telefonen. Jeg vil si neppe...har selv lagt både røykteppe og oljeteppe noen ganger i løpet av årene, bla fordi jeg har vært blakk og kjørt med biler som har rulla noen hundre tusen. Da skjer det av og til ting, og når du har en gammel bil og tom peng-pung, vel, da kjører du hjem til garasjen og fikser den. Ser jo ellers poenget, du vil gjerne hjelpe, men du kan jo ikke akkurat slepe noen hjem med motorsykkelen heller. Husk ellers at med motorsykkel er det mange som irritererer seg over ditt blotte nærvær, vær du sikker på at noen av dem ringer politiet, men heldigvis....det er sjelden politiet rykker ut på slike henvendelser :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger