0

Dodge fornuftig bruktbil?

spurt 2016-07-09 16:34:05 +0200

Hei. Eg synest at Dogge Caliber Ser tøffe ut og som godt kan nyttast som familiebil. Er det noko spesielle feller eller feil ein bør sjå etter?

Mvh Harald Øvsthus.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-10 15:40:28 +0200

Om du kjøper bilen som nesten-ny, vil du oppdage den største fella for biler som kun kjøpes av meget spesielt interesserte :-) En bil som er uinteressant i markedet som ny, er nærmest umulig å selge som brukt, derved blir det et massivt verdifall. Det har du selvfølgelig glede av som kjøper, og synes du bilen er så god at du vil beholde den noen år fremover, er det et godt kjøp. Forøvrig er det jo grunner til at bilen ikke er spesielt interessant i Europa, bla logistikk......selv om dieselmotoren er en hederlig, godt gjennomprøvd konstruksjon hentet inn fra VW, er resten av bilen amerikansk, på godt og vondt. Det betyr at du kan risikere å oppleve problemer med både deler og forhandlernett. Kjøregenskapene beskrives også som typisk amerikanske, det er noe man kan like eller ikke like. Min anbefaling er en grundig prøvekjøring før kjøp, gjerne etterfulgt av en prøvekjøring med en tilsvarende europeisk bil, f.ex Golf eller Octavia (som også leveres med forhøyet understell om dette er et kritierium). Når du har prøvekjørt, ta en tenkepause, Glem dette med åssen bilen ser ut en stund....når du har tenkt gjennom pro og contra, kjøper du den bilen du mener vil passe deg og ditt kjøremønster best. Om Dodge Caliber ellers er en god og pålitelig bil? Dodge har laget biler en stund, på sin veldig amerikanske måte. Det fungerer jo, men som antydet over, det er sider ved denne måten å lage biler på som ikke nødvendigvis passer for veier som ikke går "rett frem" over prærien i mil etter mil :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar