0

registerkjedet ryker etter 71000km. "normalt" el fabrikasjonsfeil?

spurt 2016-07-08 21:56:28 +0100

Subaru Outback disel. 8 år og 2 mnd gammel. Kjørt 71000 km. En eieger. All service på merkeverksted. Registerkjedet røk. Totalhavari på motoren. Reparasjonskostnadm på ca 100 000.-. Verkstedet mener at dette er noe vi må bekoste og ser fullstendig bort fra fabrikasjonsfeil.
Må man kunne forvente at et registerkjede ryker etter 71.000 km når det står at det kan ettersees på service etter 350 000 km? Håper på snarlig svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-10 15:25:50 +0100

NAF-medlem? I såfall ville jeg tatt en telefon til NAF snarest. Min subjektive oppfatning er at dette ikke skal skje. Uavhengig av om årsaken er en svakhet i kamkjedet, eller om det skyldes feil på en automatisk strammemekanisme, eventuelt at serviceprosedyrene ikke er fulgt. Det ville ikke være første gang......har ved jevne mellomrom hørt setningen" tror du vi har tid til å gjøre det da?" hos unevnelige merkeverksteder....for kritiske servicepunkter som kunden visserlig betaler for. Uansett, en bil med kun 71.000 km kjørt er bare "nye" bilen, Her bør både verkstedet og importøren utvise stor velvilje, og ta hele eller en betydelig del av regningen. Bare ved å gi avkall på fortjeneste på deler og arbeid vil regningen bli betdelig redusert - sånt som dette går bare ikke an! Og setter man seg på bakbeina.....reparerer bilen i Sverige eller på annet vis....det går ennå an å overhale motorer om man finner rette person til å gjøre jobben....og ta vare på delene og ta oppgjøret med verkstedet og Subaru i ettertid. Da kan du ta tiden til hjelp, og ta skritt for skritt via det være seg NAF, forbrukkerrådet eller aviser og sosiale medier om så skulle være. Det du opplever, minner jo VELDIG om det mange kunder hos Volvo Norge har opplevd opp gjennom årene....spesielt dengang Volvo forhandlet merker som Renault og Landrover.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar