0

Nybil: Tiguan eller Edge?

spurt 2016-07-06 14:41:22 +0100

Har behov for ny bil, og da aller helst suv. Hadde tenkt å vente på Tiguan hybrid, men så ser det jo ut som om den ikke kommer. Begge bilene ser ut til å ha det jeg trenger. Minst 600 liter bagasjerom (har stor hund som skal i bur, og trenger litt plass til bagasje og), automat og bakkeklaring på 20 cm. Men hvilken er best i forhold til pris? Har en følelse av at Egde byr på mer, men at Tiguan vil holde seg bedre i pris. Og Tiguan har jo bensinmotor, som Edge ikke har.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-07 02:55:55 +0100

For alle praktiske hensyn, Tiguan er en bedre bil. Forrige generasjon var en god bil, og den mye er en virkelig oppgradering. Med Tiguan får du en bil som har alt det en amerikansk Ford aldri kan få. Prøvekjør bilen med både bensin og dieselmotor, om du har mye langkjøring er diesel fremdeles kongen på haugen, selv om TSI bensin har fått ansvendbar kraft over et bredere register og redusert forbruk. De små motorene fungerer for norske forhold, men 180 hk TSI eller 150 evnt 190 hk TDI gjør forskjellen mellom et fremkomstmiddel og kjøreglede. Med disse motorene får du også 7-trinns DSG, min subjektive oppfatning er at den fungerer bedre enn 6-trinns DSG. Nye Tiguan har forøvrig et suverent firehjulstrekk, svært god ESP / antispinn og både passaivt og aktivt sikkerhetsutstyr som gir prikken over i'en. Har forøvrig ikke prøvekjørt Edge, men det er liten tvil om at Edge er amerikansk design på godt og vondt. Vær ellers ops på at SKODA kommer har en ny SUV på vei, det fremstår som en spennende bil. Om denne eller Tiguan kommer med hybrid drivlinje fremover, er det ikke sagt noe konkret om, det er jo bare i Norge vi har så store byer at euro6 dieselbiler angivelig er et større problem enn både tungtransport og f.ex store skip uten landstrøm i havnnene :-) At hybride dirvlinjer kommer, ja, men det kan fort ta både to og tre år før det kommer over hele modellspekteret hos f.ex VAG.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger