0

Forhandler nekter ansvar

spurt 2016-07-01 01:14:06 +0200

Hei! I februar ble samboer og jeg eiere til en BMW 3-serie (2009) med M-sport. Med en så relativt ny bil trodde vi det ikke skulle dukke opp noen særlige problemer, men der tok vi feil. Helt i starten da vi mottok bilen fikk vi beskjed om at vi måtte vente ca en mnd på sommerdekka siden vi skulle få to nye (greit nok), disse kom og for et par uker siden kom på en motorlampe som vi sjekka samt ristinger i bilen. Da fikk vi beskjed om at støtdemperne vi hadde mottatt av dem var ødelagt etter 3 mnd, og at de nye dekka ikke var gode. Vi dro til en dekk spesialist som fortalte at dekka ikke var runde og at vi skulle klage. Vi kjøpte også nye dempere da vi ikke kunne stole på at forhandleren kunne forsørge oss med støtdempere som var egnet til sports-understell. Vi har nå prøvd å snakke med forhandleren, men de ønsker ikke å gjøre opp for seg. De mener at det er en kostnad vi skal ta siden vi ikke oppdaget feilen med en gang, selv om forbrukerrådet gjør det klart at man har 2 mnd etter feilen(e) er oppdaget. De skylder nå på selskapet de kjøpte støtdempere fra, til tross for at m-sport er en tilleggspakke og ikke noe som dukker opp på reg.nummer. Hva er det vi kan gjøre for å få bukt med forhandleren som virkelig setter seg på bakbeina?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-08 12:46:07 +0200

Hei. Det første du bør gjøre er å ta dette opp skriftlig med forhandleren. Slik at du får en ansvarlig uttalelse som kan være grunnlag for eventuell klage til Forbrukerrådet. Hva som kreves av dokumentasjon og klageskjema finner du på www.forbrukerradet.no eller www.kna.no. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2016-07-01 01:14:06 +0200

Sett: 13 ganger

Sist oppdatert: Jul 08 '16