0

Er leveringstid for ny bil ren bingo?

spurt 2016-06-28 18:17:11 +0100

Hei jeg bestilte en ny Tiguan usett og uprøvd tidlig i februar i år (da salget startet). Relativt normalt utstyrt og jeg fikk ingen indikasjon på at det var noe spesielt. Estimert leveringstid var medio juni, men jeg har fortsatt ikke fått noen dato for levering, bare en ca. tid som nå er medio august...

Forhandler hevder at dette er helt utenfor deres påvirkning og at jeg "bare har vært uheldig" Er det virkelig så enkelt, at flaks og uflaks bestemmer når du får bil etter at den er bestilt?

Hilsen utålmodig

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-30 18:32:11 +0100

Jeg har kjøpt tre nye VW siden 2012, og er imponert over leveringspreisjonen og oppfølgingen fra forhandler i ventetiden. Jeg fikk med jevne mellomrom hyggelig, oppdatert informasjon om leveringstiden, etterhvert også hvor bilen befant seg og forventet leveringsdato. Samtlige leveranser kom før tiden, og ved transportskade - i et tilfelle - fikk jeg gratis leiebil i ventetiden. Min selger, min forhandler gjorde en god jobb, importøren og Volkwagen AG likeså. Jegh ar også fått inidkasjoner på at man purrer og følger opp om det er behov for det. Det du har opplevd fremstår som en serie av uheldige omstendigheter, altslå litt mer enn bare uflaks. I ditt sted ville jeg forventet at forhandler foretok seg litt mer enn bare å trekke på skuldrene. Også den første av mine VW var en "ny" modell, som din Tiguan, også da var leveringspresisjonen upåklagelig. Forøvrig melder en av mine venner som fikk sin nye Passat hybrid for en drøy måned siden, om like god oppfølging under hele løpet. For din del kan det være samme problemstilling som Skoda Octavia: salget overstiger fabrikantens forventinger. Om en underlevernadør i tillegg ikke klarer å holde tritt med leveransene...tar ting tid. Men dette skal din forhandler vite...og informere deg om.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger