0

BMW 2006 Rustbehandlet fra fabrik.

spurt 2016-06-26 22:30:39 +0200

knt gravatarbilde

Er BMW årsmodell 2006 behandlet med olje, f.eks. tectyl eller voks fra fabrikk? Dette spørsmål er for hva som kan brukes til etterbehandling da det er voks fra før ikke bør brukes oljestoff etter hva som er meg fortalt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-30 19:11:01 +0200

BMW er rustbehandlet på samme måte som mange andre biler: bånnplata er beskyttet etter alle kunstens regler, mens "resten" er montert etterpå...og kun lakkert. Kvaliteten på lakken er bop-bop, en tur til et seriøst antirust-verksted er en fornuftig investering. Med trykk på "seriøst", der finnes steder der man ikke kan jobben......sjekk referanser. I Roglaand finner du f.ex en svært dyktig kar på Ueland....Hva som kan brukes? Det skal understellsbehandleren vite, Etter 10 år er tiden overmoden for en etterbehandling uansett.......også for en kvalitetsbil som BMW :-) Nå for tiden er kvaliteten på understellsbehandlingen så dårlig for flere bilmerker at det er like greit å få bilen understellsbehandlet før levering - det som leveres fra fabrikk holder ikke mål til norske forhold.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar