0

Hvilke førstegangsbil?

spurt 2016-06-25 19:41:55 +0100

Hei=)

Nå vil jeg kjøpe min første bil og er veldig usikker på hvilke biler som er bra, trygge og rimelige. Jeg har sett på disse 4 bilene: http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin... http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin... http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin... http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin...

Broren min har en Mazda 323 (eldre modell) som han har fikset på selv og han har rådet meg til å kjøpe en slik bil ettersom de er rimelig gode for førstegangs biler. Det vil jeg gjerne også gjøre ettersom han klarer å fikse og montere på de bilene! De to mazdaene virker greie nok men det hadde vært betryggende å vite om de er for dyre og om de vil holde lenge.

Audien er veldig fin men i følge broren min så er de noen problem biler og sliter etter et viss kilimoterstand. Audien som er linket ovenfor koster 20 000kr og det syns jeg var litt for billig til at det ikke skal være problemer med bilen og er derfor veldig skeptisk. Så har vi Honda civic til slutt og ut i fra det jeg har lest virker den som en grei bil.

Jeg har lyst på en bil som ligger på 20-30 000kr, en som holder lenge og er god hverdagsbil. Den må også være trygg å kjøre. Hvilke bil ville du anbefalt meg å kjøpe? eller hva syns de om de bilene som jeg henviste til? (pris, stand osv.)

Tuusen takk for svar på forhånd=)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-26 00:29:28 +0100

Audien du har link til er en fin bil på mange vis, men det er en grunn til at bilene med 2,4 V6 ramler som en murstein i pris og gjerne skifter eier hyppig rundt 160-200.000 km ja :-) Stikkordet er kamaksler, en bærepose med deler fra Tyskland koster rett nok ikke allverden, men du skal være over gjennomsnittet mekaniker for å skifte dem sjæl hjemme i garasjen. Ellers er vel Hondaen den mest tillittvekkende bilen av de du har funnet, om speedometerstanden kan bekreftes rett og bilen er rustfri kan du ha mye glede av den. Mazda 323 er greie biler, men begge de du har funnet fremstår for meg som biler som kan ha spennende overraskelser. Glem Audien, og fFå med deg brodern' og ta en tur og titt på de andre du - ta Hondaen først - den vil være lettsolgt og gå fort. Husk prøvekjøring. Sjekk spesielt med tanke på rust og mulige feil i hjuloppheng mv, det er slikt som virkelig koster penger. Jevnlig oppfølging med oljeskift mev er også viktig, men på biler i den alderen vi snakker om her, gjør mange slike ting selv = lite dokumentasjon mv..

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar