BMW 318 dobbel verkstedregning

spurt 2016-06-23 13:00:31 +0100

Hei.

Jeg har hatt problemer med min 2006 bmw 318i siden desember og har hatt 3 store regninger på verksted. Første gang (januar) var service og bremse-klosser/skiver bel byttet så at den kom på 25.000kr er greit. De oppdaget en liten lekasje i oljepumpa men sa de burde gå bra litt til.
Andre gang (kanskje februar) byttet de nevnte oljepumpe og gjorde noen andre greier. Dette kom på ca 27.000kr. Jeg var allerede nå ganske lei hele bilen og vurderte salg. Så i påska slutta bilen å fungere totalt. Den måtte taues og kunne selvfølgelig ikke taues til bilverkstedet i Oslo, fordi jeg bor nærmere Ski. Heldigvis har Arne-Gulbransen en avdeling der også, så jeg fikk kjørt den dit. Siden har den stått der. De har slitt med å finne ut av hva som var galt med den, men jeg fikk et prisanslag på 20.000 etter noen dager. Jeg sa jeg synes det var høyt men at bilen jo måtte fikses. Da de hadde fikset det de trodde var feil var det ingen endring i bilen. Den kunne startes, men om du trykket på gassen døde den. Jeg sa tydelig i fra at han måtte si ifra om dette ble mye dyrere for jeg måtte vurdere hva jeg skulle gjøre om det ble en ny stor regning. Siden den gang har de jobbet mye og bytta en haug deler. I går ringte de og sa de hadde funnet feilen. Det var en liten del til 500 kr som skulle byttes og bilen er klar nå på fredag. I dag ringte han og fortalte hva de hadde gjort og hva det kom på. De har gjort masse og bare fakturert for halvparent av timene og gitt meg masse rabatt på deler. Allikevel kommer regninga på 40.000kr. Jeg har nå betalt 100.000 kr i reparasjoner på en bil jeg kan få 80-100.000 i innbytte. Hadde jeg visst dette i januar hadde jeg heller vraka bilen... Så kommer spørsmålene: Er det noe jeg kan gjøre? Kan jeg etterprøve om alle delene de har byttet egentlig trengte å byttes? De dyreste delene var styreenhet og ledningsnettet i motor...
Det eneste jeg egentlig kan si noe på er vel at de ikke ga beskjed om at det ble så dyrt. Men hva er alternativ løsning? At de tar alt ut igjen og jeg får tilbake en defekt bil?

Med vennlig hilsen Pål A. Wesenberg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett