0

boxer diesel

spurt 2016-06-22 14:51:51 +0100

hei! har vurdert å bytte min 07 legacy 2.0R i nyere subaru, tenker diesel pga drivstofføkonomi og i forhold til å trekke tilhenger (håpløst med 2.0r aut!). men har hørt en del skummle rykter om diesel boxeren? i forhold til pålitelighet. ved kjøp av diesel kommer også tuning av motoren til å være noe som er interesangt, men har også hørt rykter om at disse motorene tåler tuning spessielt dårlig.. er det noe du kan bekrefte/avkrefte?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-22 15:03:04 +0100

Subaru er generelt veldig, veldig gode biler med få feil og mangler. Men det stemmer at det på noen få biler har vært havari på biler med dieselmotor. Uten at Subaru vet - eller vi si - noe om hvorfor eller hva som skjer.

Ellers er motoren kjent for å være fin. Den bråker riktignok litt på tomgang, men når man kjører går den både stille og overraskende billig til å være boxer-motor.

Å tune opp en slik dieselmotor, som man vet kan havarere, for så kjøre med tung tilhenger mener jeg er å utfordre skjebnen unødvendig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger