0

Programmering av gearboks

spurt 2016-06-17 11:49:40 +0100

Hei, Opplever at min 2007 Subaru Outback gir for lite pådrag på hjulene foran og for mye bak. Har spurt mange om en løsning, men ikke funnet hjelp. Bilen har elektronisk fordeling for - bak. Har hørt at ved pådrag over et vist nivå styres det meste til bakhjulene. På Broom siden for denne modellen sier du følgende: "På noen av bilene kan det være behov for å reprogrammere software til automatgirkassa. I det store og hele er dette imidlertid svært driftssikre og problemfrie biler om de ikke har gått altfor langt. " Kan du fortelle meg hvem som kan slik programmering av automat kassa. De kan jo muligens hjelpe meg også. Jon

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-17 14:12:54 +0100

Hei Jon. Det er et autorisert Subaru-verksted som kan gjøre denne jobben for deg.

Det er også riktig at dette er fine og gode biler. Hadde selv en 2007 modell bensin / aut. da den var ny og var kjempefornøyd med den.

Den software oppdateringen som nevnes var en kampanje da bilene var ganske nye. Er den tatt på din bil? Uansett verdt å gi det ett forsøk. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar