0

Misfornøyd med bil verksted

spurt 2016-06-09 03:11:20 +0200

Hei Benny.

Eg har nettopp hatt bilen min på verksted pga ene bremsecaliperen hang på den ene siden( de sa det hang på andre siden også,så de byttet begge) og at abs og at antispin lyset mitt lyste inne i bilen og bremse lyset lyste hele tiden, men litt mer når eg bremmset startet eg bilen med bremsen inne kom ikke det noen lys i dashboret før eg slapp bremmsen. Men det var pga antispinn og abs lysene og ikke minst bremse lyset eg leverte den inn ( har litt greie på bil, men ikke så mye på det eletriske.. Jeg fikk tilbake bilen som de da hadde byttet begge bremse calipene, klosser og skiver forran ,abs givere på begge sider, abs ring og hylse til abs giver. Eg måtte betale 13054 kroner, men saker er jo den at bremse lyset lyste fremdeles, samme gjore jo ABS og antispinn lyset :-( Eg ville nesten ikke ha bilen tilbake, de sa at eg kunne levere inn igjen bilen når polacken kom tilbake fra ferien sin, var visst han som hadde greie på det eletriske, ble super lei meg og veldig frustret.. Eg ringer ned i gjen etter to uker å prøver å fortelle frustrasjonen min, så for en ny time for å fikse problemet, men måtte vente nesten 3 uker :-( Så i mellom tiden begynner eg å undersøke litt selv, merker fort at de har hvert litt sløv, begge kobblingene til abs sensor og bremse belegg hang og slang bak dekket, de hadde ikke satt de ned i festene sine... Eg gikk der etter inn i bilen for å se oppunder pedalen om det var kontakt der, men d var jo det siden bremmse lyset ble litt sterkere når trykkte på den, gikk igjennom sikkringer men fant ingenting.. helt på slutten skiftet eg det ene bremselys pæren bak pga det var røket, der kom alt tilbake bremse lysene abs anti spinn alt funket som d skulle... Eg ble rasene og tente på pluggene min, og kunne ikke forstå at det var årsaken til problemet.. da det har vært 4 bil mekanikere å sett på bilen... Eg gikk ned til verkstede og avbestilte timen og sa at eg var veldig skuffet, det kostet meg 25 kroner å fikse det, men sjefen der nede sa at eg tok feil og det kunne ikke være det som var problemet... Eg spurte om eg kunne få ut papirene av det de hadde fikset på bilen min, men han nektet... ufattelig skip greie, så da spør eg deg Benny.. Kan en bremselys pære som er kortsluttet/røket slå ut på antispinn, abs og at bremselyset bare lyser ?????

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-10 14:53:49 +0200

Må innrømme at dette høres veldig rart ut i utgangspunktet. En defket bremslyspære skal normalt sett ikke kunne sette ut så viktige funksjoner som ABS og antispinn - etter det jeg kan skjønne.

Men på den annen side - det var tydeligvis det som hjalp deg, så kanskje... Man vet jo aldri og ikke med Audi. Der er fine, men uforutsigbare biler.

Er heller ikke imponert over hvordan verkstedet ditt behandler deg.

Men det viktigste er at du har fått fikset bilen din. Helt selv. Gi seg selv et klapp på skulderen for det.

Fin helg ønskes - med to bremselys! :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar