0

Jeg har en 2005 mod som røyklegger omgivelse med svart eksos

spurt 2016-06-08 16:11:07 +0200

Er det et håp for bilen min, eller må den vrakes? Bilen har gått 400.000 km. I tillegg så har turboen sagt takk for seg, Videre har jeg mistanke til at servoen også kan takke for seg,... Ser fram til et godt råd...

Terje P

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-09 02:40:23 +0200

400.000 skal i utgangspunktet ikke være et problem for en bil, men det du beskriver, kan indikere at du trenger en del relativt dyre deler, litt verktøy, verkstedshåndbok og en stor dose pågangsmot. Om det er en tysk bil, får du rimelige deler fra bildeler,no, enda rimeligere direkte fra Tyskland. Jobben kan også settes bort til et tredjepartsverksted, men ofte vil verkstedet si at du må kjøpe deler fra dem. Derved kan regninga hoppe opp i både 30 og 50 kapper før du får sagt kake. Det avgjørende vil være hvor god stand "resten" av bilen egentlig er i, altså restverdi - og med 400.000 km kjørt er det viktig å tenke bruksverdi. Om bilen ellers er rustfri og i god stand, ville ikke jeg tenkt meg så mye om, si 20-30.000 spenn maks for en bil som kan holde mange år videre, er billig. Men her bør du være sikker...kjipt å skifte turbo og oppleve totalhavari på "resten" av motoren dagen etter.. Forøvrig koster ikke en byttemotor allverden, g du kan jo prøve å finne en brukt, grei motor MED turbo osv. Servoen...trenger ikke gå i støkker med det første....ikke ta unødige sorger på forskudd......det verste med en bil er rust, ikke ting som enkelt kan byttes ut. Turboen er grei, det kan også være en del av forklaringen på den sorte røyken, eventuelt kan det være slitne dyser. Få evnt en god mekanikervenn til å ta en titt...servoen er også grei, sjekk prisene på dette, og ta det derfra.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar