0

Vurderer en Land Rover Discovery-Sport

spurt 2016-06-06 17:44:13 +0200

Hei. Jeg vurderer å kjøpe en Disco-Sport og vil høre dine synspunkter på en slik bil. Jeg vet jo at LN har hat noen utfordringer på sine biler og er derfor generelt skeptisk til en disco-sport.

Eventuelt hva bør jeg velge istedenfor en Disco-sport. Jeg trenger en del plass i bagasjerom for et passe stort hundebur, og vil gjerne ha litt plass ved siden av dette buret. Vi ønsker også en SUV med bra fremkommelighet. Budsjett på ca 550-600 tusen. (trenger ikke å kjøpe ny, men nesten ny) Har i dag en V70 2010 og det gir mye plass ved siden av hundeburet, buret passet også i en 9-3 Sport Combi og Subaru Legazy.

Takker på forhånd for svar. Hilsen Pål-A. Sletteng

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-18 23:51:00 +0200

Jeg har ennå ikke møtt en Rover-eier som har hatt et langt og lykkelig forhold til bilen sin :-) Med et budsjett på 550-600 er det jo litt å velge i mhp nesten-nytt. Fra et subjektivt ståsted ville jeg vel sett på noe så kjedelig som en Passat Alltrack...eller en ny Tiguan. Spesielt Passat er jo stor nok til de aller fleste formål, har en kamerat som dytter inn to hundebur bak i sin Passat. Vær oppmerksom på at det har vært et generajsonskifte på Passat, du kan gjøre gode kjøp på firreige versjon. Siste generajson er større innvendig, og har gått bort fra det "trauste" deginet og rett og slett blitt moderne, men begge versjoner har høy komfort, god kvalitetsfølelse, pålitelige, godt firehjulstrekk og ikke minst flere gode motoralternativer. Nye Tigan kan være stor nok, mener bla baksetene kan skyves forover, og det er en virkelig spennende bil. Noe mindre, men en kompakt bil har sine fordeler, jeg ville spandert å prøøvejjøre begge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar