0

Škoda Octavia eller brukt Tesla

spurt 2016-06-03 14:21:36 +0100

Hei Benny!

Skal investere i ny familiebil og vurderer sterkt enten en brukt Tesla modell S til 500k eller en nyere Skoda octavia til rundt 380k, hvilket bilvalg tror du vil falle mest i pris og er mest reliabel. Med tanke på utfasing av fossilbiler og oppblomstring av Elbiler.. Tror selv den ekstra kjøregleden til en modell S kan gjøre opp for prisforskjellen, men er jo et stort usikkerhets momentet ifht det framtidige markedet :) så er redd for at dette kan bli det et dumt kjøpt rent økonomisk.. Hva tenker du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-05 01:31:59 +0100

Sjekk siste Dine Penger...ute i butikkene nå. Mhp kjøreglede: en kasse på over 2 tonn vil ha en veldig spesiell form for "kjøreglede"....husk at høy vekt osv også øker belastningen / slitasje på bremser og dekk. For 500 k' får du en flunka ny Skoda Octavia med 4wd og "alt utstyr, med bensin eller dieselmotor rundt 180 hk, En bil med virkelig kjøreglede, og mye av det samme eller bedrre sikkerehtsutstyr enn det du finner i Tesla. Hva som ellers skjer i fremtiden, er ikke godt å spå, norske politikere er ikke engang enige med seg selv fra den ene dagen til den andre. Men jeg anbefaler å prøve Skoda Octavia, gjerne også Superb, og konsernbrødreneGolf Passat. Mhp Tesla: kjører du aldri mer enn 400 km i strekk.? Tenk nøye gjennom ditt kjøremønster før du kjøper elbil....og ikke minst...har du egentlig mulighet til å få den rimelig "kjapp" lader hjemme...uten en større jobb med elektriker osv..? Bor du på et sted med godt og stabilt fordelingsnett?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar