0

7 seter 1,9 tdi

spurt 2016-05-28 22:39:14 +0200

Hei! Har en 2004 mod, da motoren er varm spesielt kan og inntreffe ellers må dra den lenge på starteren før den kommer, da plutselig starter den. Hos møller har jeg ikke noen fornuftig svar dette gjelder og andre i årsklassen har jeg forstått. Tenningføleren skal være i orden? Jeg olje behandler denne under og i kanaler++ skal ha denne i mange år har gått lite var en demo bil da vi handlet ingen andre eiere Reg NF12535 har rundet ca 155 nå kan dere gi meg tips i dette har byttet 1 starter. Har montert en ny minuskabel til startemotor, originalt i forskjermen. terje.hotvedt@live.no

Hilsen Terje

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-05 12:59:05 +0200

Sjerkka glødepluggene? Har skjedd før at en av 4 glødeplugger tar ferie to dager etter at du har skifta. En tur innom et dieselelektrisk verskted vil også kunne avsløre om glødingen i det hele tatt henger med...når den ellers burde gjøre det. Et tett drivstoffilter kan også lage mye moro, men med 155' kjørt bør det være byttet minst en gang allerede. Dyseproblemer oppstår sjelden, spesielt ikke på en bil som er såvidt innkjørt, men igjen...et dieselelektrisk versksted er tingen. Vær ellers ops på at både Møller og merkeverkstedene har sin kompetansegrense, den er veldig markant når det kommer itl gløding og dyser :-) Om du ikke har hurtigløding...sjekk om du kan skifte til "bedre" glødeplugger.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar