0

Ny Q5 - 150HK eller Passat GTE

spurt 2016-05-25 17:38:34 +0200

Hei,

Audi har kampanje nå på 2017 Q5 med 2.0TDI, 150HK og manuell 6 gir til under 500.000. Da får man med ulike pakker (Sporstpakke+, Sline eksteriørpakke, Teknikkpakke). Jeg trenger en familiebil og holde meg under 500` ellers blir mor grinete.. Jeg vurderer denne opp i mot Passat GTE som egentlig er en litt annen bil. jeg må ikke ha firehjulsdrift men det er jo kjekt å ha på vinteren. Ungene vil helst ha en høy bil så de ønsker mest Audien. Har du noen generelle anbefalinger? Det frister ikke å gi staten så mye i avgifter som jeg må på audien, passaten er jo tilnærmet 0 - mitt kjøremønster er jo også slik at det blir mye småkjøring og kjekt med en hybrid tenker jeg ..derfor heller jeg mest mot denne. Hilsen Helge

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Klokke ord fra Benny, har du mye langkjøring ville jeg imidelrtid spandert å prøvekjøre både Passat GTE og TDI i div utgaver., evnt også Skoda Superb. 4WD er konge, uansett føre, er til tider kampanjer på både 4WD og DSG.Nye Tiugan er også en fin bil, men prøvekjør alternativene!

Norulf Hansen gravatarbildeNorulf Hansen ( 2016-05-30 15:07:34 +0200 )rediger

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-27 15:12:09 +0200

Hei Helge. Nå skal jeg være brutalt ærlig og servere deg min oppriktige mening.

Med mindre du har et reelt behov for firehjulstrekk - så hadde jeg valgt Passat GTE av disse.

Audi Q5 begynner (etter min nevnte opprinnelige mening) å bli en utdatert og lite spennende bil. Å kjøpe den med manuelt gir er fy, fy... Den blir tungsolgt. Skal du ha Q5 - så er det DSG-kasse og masse, masse utstyr som gjelder - og da blir den for dyr i forhold til hva du får.

Trolig er nye Tiguan et bedre kjøp om du skal ha høy bil med 4x4.

Har du mye småkjøring i tillegg så er Passat GTE mitt soleklare valg av disse to. Da kan du spare en god del på drivstoffkostnadene også - om du er flink til å lade.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar